Пребарувач на курсеви за обука:

[Advanced Search]Best Practices:
SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Myrtillo Social Co-operative EnterpriseMyrtillo Social Co-operative Enterprise е основана на 29ти Јануари 2013 вo соогласност со Законот кој управува со Социјални кооперативни претпријатија ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Најдобри практики – La CordataLa Cordata е социјално претпријатие посветено на задоволување на потребата која е многу чуствителна во Mилано: домувањето. La Cordata е ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Најдобра практика – Куќа на уметноста МИТКуќата на уметноста АРТКУЌА Мит (ARTHOUSE Meath) е социјално претпријатие кое ги претставува вештините и талентите на мажи и жени кои ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Најдобри Практики ГРУПА СОС (GROUPE SOS)ГРУПА СОС (GROUPE SOS) е многу добар пример за успешен социјален бизнис. Со текот на времето, тие имаат развиено иновативни и ефективни ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Најдобра практикаПарада на Слонот (Elephant Parade) е социјално претпријатие со единствена (уникатна) комбинација на уметност, бизнис и заштита (конзервација).
Парада ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Најдобра практика – Сино Небо Развој & Реген&Сино Небо (Blue Sky) е основана во 2006 од Мик Меј (Mick May), со единствена цел создавање на работни места за луѓе кои излегуваат од затвор. ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension

Лерос Социјална ЗадругаСоцијална Задруга (Кооператива) со ограничена одговорност,како што е предвидена од законот на Грција Бр. 2716/1999 (Член 12), е специфична ...


SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner Super partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner SEED Social Entrepreneurship in a Eu Dimension Partner